<<<<-  tancar

pere punti - dibuixos

CONDICIONS DEL SERVEI

INFORMACIÓ GENERALAquest lloc web és operat per pere punti. En tot el lloc, els termes "nosaltres", "nosaltres" i "nostres" es refereixen a pere punti.

Pere punti ofereix aquesta web, incloent-hi tota la informació, eines i serveis disponibles en aquest lloc, però l'usuari, està condicionada a l'acceptació de tots els termes, les condicions, normes i avisos establertes aquí.

Quan vostè visita el nostre lloc o comprar alguna cosa de nosaltres, paticipas en el nostre "servei" i d'acord amb els següents termes i condicions ("termes de servei", "Termes"), inclòs addicional tots els termes i condicions i la politias que són referència en aquest document o disponibles a través d'hipervincles. Aquestes condicions del servei s'apliquen a tots els usuaris del lloc, fins i tot si la limitació als usuaris que són navegadors, proveïdors, clients, comerciants, i/o col·laboradors de contingut.

Si us plau llegeixi aquestes condicions d'ús acuradament abans d'accedir o usar el nostre lloc web. Accedir o utilitzar qualsevol part del lloc, vostè accepta els termes de servei. Si no d'acord amb tots els termes i condicions d'aquest acord, llavors no cal accedir al lloc web o utilitzar qualsevol dels serveis. Si els termes de servei són considerats una oferta, l'acceptació es limita expressament aquestes condicions del servei.

Qualsevol novetat o l'eina que voleu afegir a la botiga actual, també Ells estaran subjectes a les condicions del servei. Podeu revisar la versió actualitzada de les condicions del servei, en qualsevol moment en aquesta pàgina. Ens reservem el dret a actualitzar, modificar o reemplaçar qualsevol part dels termes de servei per enviar actualitzacions i/o canvis en el nostre lloc web. És la seva responsabilitat per comprovar aquesta pàgina periòdicament per a canvis. El seu ús contínua o accedir al lloc web després de qualsevol canvi implica l'acceptació d'aquests canvis.SECCIÓ 1 - ELS TERMES DE LA BOTIGA EN LÍNIAUtilitzant aquest lloc, vostè declara que té com a mínim en el seu estat o província de residència, d'edat o que té en el seu estat o província de residència d'edat, i que has donat el seu consentiment per permetre que qualsevol dels seus dependents menors ens (e) aquest lloc.

Do no utilitzar els nostres productes per a qualsevol il·legal propòsit o no autoritza ni poden, en l'ús del servei, violar qualsevol llei en la seva jurisdicció)incloent-hi però no es limita a les lleis de copyright).

No cal transmetre cucs, virus o qualsevol codi de naturalesa destructiva.

Incompliment o violació de qualsevol d'aquestes condicions donarà lloc a la terminació immediata dels seus serveis.SECCIÓ 2 - CONDICIONS GENERALSEns reservem el dret de denegar el servei a qualsevol, per qualsevol motiu i en qualsevol moment.

Entendre que el seu contingut (sense incloure la seva informació de targeta de crèdit), poden ser transferits xifrada i involucrar (a) transmissions per diverses xarxes; i (b) canvis per ajustar-se o adaptar-se a les necessitats tecnicosde connexió de xarxes o dispositius. Informació de targeta de crèdit sempre s'encripta durant la transferència sobre xarxes.

Vostè es compromet a no reproduir, duplicar, copiar, vendre, revendre o explotar de qualsevol part del servei, USP el servei, o accés al servei o qualsevol contacte al lloc web a través del qual el servei es proporciona sense autorització expressa i per escrit de nosaltres.

Els títols utilitzats en aquest acord són esferes només per conveniència i no limitar o afectar aquestes condicions.SECCIÓ 3 - PRECISIÓ, EXHAUSTVIDAD I ACTUALITAT DE LA INFORMACIÓNo som responsables de si la informació disponible en aquest lloc no és precisa, completa o actualitzada. El material d'aquest lloc es proporciona informació general només i no ser invocada-lo o utilitzat com a única base per prendre decisions sense consultar primer de tot, la informació precisa, completa o puntual. Seva confiança en em l'assumpte Aquest lloc és al seu propi risc.

Aquest lloc pot contenir certa informació històrica. La informació històriques no és necesriamente actual i és proporcionada per la seva referència només. Ens reservem el dret de modificar el contingut d'aquest lloc en qualsevol moment, però no tenim cap obligació d'actualitzar cap informació al nostre lloc. Vostè accepta que és la seva responsabilitat per monitoritzar els canvis en el nostre lloc.SECCIÓ 4 - CANVIS EN EL SERVEI I PREUSEls preus dels nostres productes estan subjectes a canvis sense previ avís.

Ens reservem el dret de modificar o interrompre el servei (o qualsevol part del contingut) en qualsevol moment sense previ avís.

No serà responsable amunt o qualsevol tercer per qualsevol modificació, canvi de preu, la suspensió o la discontinuïtat del servei.SECCIÓ 5 - PRODUCTES O SERVEIS (si escau)Certs productes o serveis puedene Estrella disponible exclusivament en línia a través del lloc web. Aquests productes o serveis poden tenir limitat quantitats i subjecte a la devolució o canvi D'acord amb la nostra política retorn només.

Hem fet l'esforç per mostrar els colors i les imatges dels nostres productes a la botiga, amb la major precisió de colors possibles. No podem garantir que el seu colors d'exhibició de monitor ordinador amb precisió.

Ens reservem el dret, però no estan obligats, per limitar la venda dels nostres productes o serveis a qualsevol persona, regió geogràfica o jurisdicció. Podeu exercir aquest dret basat en cada cas. Ens reservem el dret a limitar la quantitat de productes o serveis que oferim. Totes les descripcions dels productes o els preus dels productes estan subjectes a canvi en qualsevol moment sense previ avís, el nostre criteri. Ens reservem el dret a interrompre qualsevol producte en qualsevol moment. Ofereix qualsevol producte o servei en aquest lloc nul on prohibit.

No podem garantir que la qualitat dels productes, serveis, informació o altre material adquirit o obtingut per compliu amb les seves expectatives, o que es corregiran errors en el servei.SECCIÓ 6 - PRECISIÓ DE LA INFORMACIÓ DE FACTURACIÓ I DE COMPTEEns reservem el dret de rebutjar les ordres que fan amb nosaltres. Podem, a la nostra discreció, limitar o cancel·lar quantitats adquirits per persona, per llar o per ordre. Aquestes restriccions poden incloure comandes per o amb el mateix compte de client, la mateixa targeta de crèdit o ordres que utilitzen la mateixa facturació i/o adreça d'enviament.

En el cas que podem fer un canvi o anul·lar una compra, ens pot tractar notificarà per posar-nos en contacte per correu electrònic i/o adreça de facturació / telèfon facilitades en el moment que es va convertir en número d'ordre. Ens reservem el dret a limitar o prohibir les ordres que, al nostre parer, sembla col·locar-se els distribuïdors, venedors o distribuïdors.

Vostè es compromet a proporcionar informació actual, completa i precisa de les compres i compte utilitzat per totes les compres realizadasen la nostra botiga. Vostè es compromet a Actualització ràpidament el seu compte i altra informació, incloent la seva adreça de correu electrònic i números de targeta de crèdit i les dates de caducitat, per tal que puguem completar el seu les transaccions i en contacte amb tu quan sigui necessari.

Per a més detalls, consulteu la nostra política de devolucions.SECCIÓ 7 - EINES OPCIONALSÉs possible que vostè proporcioni accés a eines de tercera festa no controlar que i sobre les quals tenen cap control o aportació.

Vostè reconeix i accepta que oferim accés a eines "tal qual" i "segons disponibilitat" sense garanties, representacions o condicions de cap tipus i sense cap suport. Nosaltres no tindrà cap responsabilitat derivada de o relacionats amb l'ús d'eines proporcionades per tercers.

Qualsevol ús que fas de les eines opcionals que s'ofereixen a través del lloc al seu propi risc i discreció i cal assegurar-se sigui familiar i s'aproven les condicions sota les quals aquestes eines són proporcionats pel proveïdor de tercers.

També És possible que, en el futur, d'oferir nous serveis i/o característiques a través del web (incloent-hi l'alleujament de noves eines i recursos). Les noves veure imatge més gran: i/o serveis també estaran subjectes a aquestes condicions del servei.SECCIÓ 8 - ENLLAÇOS DE TERCERSDeterminats continguts, productes i serveis disponibles a través del nostre servei pot inclouen material de tercers.

Enllaços de tercers d'aquest lloc poden manar als llocs web de tercers a les que no estan afiliats amb nosaltres. No ens Som responsables examen o avaluar al contingut o exactitud i no garanteixen ni tindrà cap obligació o responsabilitat per qualsevol tercer material o siitos lloc web, o qualsevol materials, productes o serveis de tercers.

No som responsables per qualsevol dany o danys relacionats amb l'adquisició o utilització de béns, serveis, recursos, contingut o qualsevol altra transacció realitzada en relació amb altres pàgines de tercers. Acuradament Reviseu les polítiques i pràctiques de tercers i assegureu-vos d'entendre-les abans de participar en qualsevol transacció. Queixes, reclamacions, inquietuds o preguntes pel que fa a productes tercers han de dirigir-la tercera persona.SECCIÓ 9 - USUARI, CAPTAR VOTS I ALTRES PROPOSTESSi, a la nostra petició, enviar algunes presentacions específiques (per exemple participació en competicions) o sense requeriment de ens envieu idees creatives, suggeriments, propostes, plans, o altres materials, ja sigui en línia, per correu electrònic, per correu postal, o una altra manera (col·lectivament, "comentaris"), accepteu que pot, en qualsevol moment, sense restricció, editar, copiar, publicar, distribuirtraduir o utilitzar per qualsevol mitjà comentaris que hem rebut. Que no té o tindrà cap obligació de (1) qualsevol comentari confidencialment; (2) pagar una indemnització per comentaris; o (3) per respondre als comentaris.

Poden, però tenen cap obligació de supervisar, editar o eliminar contingut que consideri ser il·legal, ofensiu, amenaçant, calumniós, difamatori, pornogràfic, obscè o censurable o violi la propietat intel·lectual de qualsevol de les parts o els termes de servei.

Vostè accepta que el teu comentari no violarà els drets de tercers, incloent-hi els drets d'autor, marca registrada, privacitat, personalitat o altres drets drets personals o propietat. Així mateix, accepteu que el seu comentari no contenen material abusiu, il·legal, difamatori o obscè, o contenen virus o altre malestri que podria, de cap manera, afecten el funcionament de la Niça o de qualsevol vinculats web. No es pot utilitzar un fals d'adreça de correu electrònic, utilitzar una altra identitat que no és legítim o induir a error tercers o a nosaltres sobre l'origen dels seus comentaris. Ets l'únic responsable dels comentaris que es fan i la precisió. Que no són responsables i no contraurà cap obligació respecte els comentaris enviats per vostè o qualsevol tercer.SECCIÓ 10 - INFORMACIÓ PERSONALL'enviament d'informació personal a través del lloc es regeix per la nostra política de privacitat. Per veure la nostra política de privacitat.SECCIÓ 11 - ERRORS, INEXACTITUDS O OMISSIONSDe tant en tant hi hagi informació al nostre lloc o servei que contenen errors tipogràfics, inexactituds o omissions que poden relacionar-se amb les descripcions de productes, preus, promocions, ofertes, cost d'enviament del producte, el temps de trànsit i disponibilitat. Ens reservem el dret de corregir errors, inexactituds o omissions i per canviar o actualitzar la informació o anul·lar ordres si qualsevol informació sobre el servei o qualsevol lloc Web relacionat és inexacta en qualsevol moment sense previ avís (fins i tot Una vegada que ha presentat el seu ordre) .

No assumim cap obligació d'actualitzar, modificar o aclarir la informació en el servei o en qualsevol lloc web enllaçat, incloent, sense limitació, valorant la informació, excepte quan sigui necessari per la llei. Cal tenir cap especificació actualitzat o última actualització aplicat en el servei o en qualsevol lloc web relacionat, per indicar que la informació en el servei o en qualsevol lloc web relacionats s'ha modificat o actualitzat.SECCIÓ 12 - USOS PROHIBITSA més d'altres prohibicions com previstes en els termes de servei, és prohibit l'ús del portal o dels seus continguts: (a) per a cap propòsit il·legal; (b) per trucar a altres per dur a terme o partiicpen en actes il·lícits; c infringir les normes, regles, lleis internacionals, federals, provincials o estatals o ordenances locals; (d) per infringir o violar els drets de propietat intel·lectual nostres o de tercers; (e) per assetjar, abús, insultar, mal, difamar, calúmnia, desprestigiar, intimidar o discriminar per raons de gènere, orientació sexual, religió, tniaraça, edat, nacionalitat o incapacitat; (f) presentar falsa informació o enganyosa; (g) per carregar o transmetre virus o qualsevol altre codi maliciós que és o pot ser utilitzat en qualsevol forma que pugui comprometre la funcionalitat o la rendiment Servei o qualsevol relacionats amb el lloc web, altres llocs o Internet; (h) a recollir o la pista d'informació personal d'altres; (i) per generar correu brossa, Phish, Pharm, excusa, aranya, rastreig, o raspar; (j) per a qualsevol propòsit obscè o immoral; o (k) interferir o eludir els trets de seguretat del servei o qualsevol relacionada lloc web altres llocs web o a Internet. Ens reservem el dret de suspendre l'ús del servei o qualsevol lloc web relacionat per violar qualsevol dels elements de les prohibides usos.SECCIÓ 13 - EXCLUSIÓ DE GARANTIES; LIMITACIÓ DE RESPONSABILITATNo podem garantir o assegurar que l'ús del nostre servei serà ininterromput, oportú, segur o lliure d'errors.

No garantim que els resultats que pot obtenir de l'ús del servei serà precisa i fiable.

Vostè accepta que de tant en tant podem treure el servei per a períodes de temps indefinits o cancel·lar el servei en qualsevol moment sense previ avís.

Vostè es compromet a expresamenteque l'ús de, o la possibilitat d'utilitzar, el servei és al seu propi risc. Són el servei i tots els productes i serveis oferts a través del servei (excepte com declarat expressament per nosaltres) proporcionada "tal qual" i "segons disponibilitat" per al seu ús, sense representacions, garanties ni condicions de qualsevol tipus, ja sigui expressa o implícita, inclòs totes les garanties implícites o condicions de COMERCIABILITAT, qualitat merchantable, idoneïtat per un propòsit particular, durabilitat, títol i no infracció.

En tot cas, pere punti, nostres consellers, funcionaris, empleats, filials, agents, contractistes, passants, proveïdors, proveïdors o llicenciants ser responsable per qualsevol dany, pèrdua, reclamació o qualsevol directe, indirecte, incidentals, punitius, especials o conseqüents perjudicis de qualsevol mena, incloent, sense limitació, pèrdua de beneficis, pèrdua de ingressos, pèrdua d'estalvi, pèrdua de dades, despeses de substitució o danys similars, si basats en contracte, greuge (incloent-hi negligència), responsabilitat estricta o altrament, derivats de la utilització de qualsevol servei o productes adquirit a través del servei, o per qualsevol altra reclamació relacionat de qualsevol manera amb l'ús de qualsevol producte o servei, incloent però no limitat a, qualsevol error o omissió en qualsevol contingut o qualsevol pèrdua o dany de qualsevol tipus incórrer com a resultat de l'ús del servei o qualsevol contingut (o producte) publicat, transmès, o que són posats a disposició a través del servei, encara adverteix de la possibilitat. Degut a alguns estats o jurisdiccions no permeten l'exclusió o limitació de responsabilitat per danys indirectes o incidentals, en tals Estats o jurisdiccions, el nostre responsabilitat es limitarà a la màxima mesura permesa per la llei.SECCIÓ 14 - COMPENSACIÓVostè accepta indemnitzar, defensar i mantenir pere inofensiu punti i nostres pares, subsidiàries, afiliats, socis, oficials, consellers, agents, contractistes, distribuïdors, proveïdors de serveis, subcontractistes, proveïdors, empleats interns, de qualsevol reclamació o demanda, incloent els honoraris raonables d'advocats, fets per qualsevol tercer a la causa o l'incompliment dels termes de servei o els documents que incorporen com a referència, o violació de qualsevol llei o u drets de tercers.SECCIÓ 15 - SALVETATEn el cas que determina que alguna disposició d'aquestes condicions del servei és il legal, nul o inaplicable, aquesta disposició serà, tanmateix, eficaç per a la màxima mesura permesa per la llei aplicable, i es considerarà la part inaplicable separat d'aquestes condicions del servei, aquesta decisió no afectarà la validesa d'aplicabilitat de les disposicions restants.SECCIÓ 16 - TERMINACIÓLes funcions i responsabilitats de les parts que van patir abans de la data de terminació sobreviuran a qualsevol terminació d'aquest acord a tots els efectes.

Aquestes condicions del servei els efectius menys i fins que s'acaba per vostè o per nosaltres. Pot acabar aquestes condicions del servei en qualsevol moment per deixi ' ns saber que desitgi no utilitzar els nostres serveis, o perdre quan utilitzant el nostre lloc.

Si al nostre parer, errors, o sospita que biga fracassat, en compliment de qualsevol terme o proveir d'aquestes condicions del servei, també Ens pot acabar aquest acord a qualsevol moment sense previ avís, i encara serà responsable de tots els imports deguts a inclòs la data d'acabament; o consegüentment podem negar que accés als nostres serveis (o qualsevol part del mateix).SECCIÓ 17 - ACORD COMPLETEn cas d'exercir o fer valer qualsevol dret o disponible Aquestes condicions del servei no constituirà un estudiant aquest dret o disposició.

Aquestes condicions del servei o de les normes publicades per nosaltres en aquest lloc o en relació amb el servei i les polítiques de funcionament constitueixen l'acord íntegre i entesa entre el seu i nosaltres i governen el seu ús del servei i substitueix tots els acords, les comunicacions i propostes anteriors o contemporànies, ja sigui escrita o oral, entre el seu i nosaltres (incloent, però no limitat a, qualsevol de les versions anteriors dels termes del servei).

Qualsevol ambigüitat en la interpretació d'aquestes condicions del servei s'interpretaran no contra el grup de redacció.SECCIÓ 18 - DRETAquestes condicions del servei i qualsevol acord per separat que serveis que vostè proporcioni es regiran i interpretats d'acord amb les lleis d'Espanya.SECCIÓ 19 - CANVIS EN ELS TERMES DE SERVEIPodeu revisar la versió més actual de les condicions del servei en qualsevol moment en aquesta pàgina.

Ens reservem el dret, a la nostra discreció, a actualitzar, modificar o reemplaçar qualsevol part d'aquestes condicions del servei per enviar actualitzacions i els canvis en el nostre lloc web. És la seva responsabilitat per comprovar el nostre lloc web periòdicament per a canvis. Ús contínua o accedir al nostre lloc Web o servei després de la publicació de qualsevol canvi en aquestes condicions del servei implica l'acceptació d'aquests canvis.ARTICLE 20 - INFORMACIÓ DE CONTACTEPreguntes sobre els termes de servei s'enviaran a info@perepunti.info.<<<<-  tancar

pere punti - dibuixos

favicon    (c) pere punti.2007-2018. All rights reserved.